lauantai 24. toukokuuta 2014

Isäntäperhe- ja sijoitustiedot

Sain siis sijoitustietoni 23.5 vähän sen jälkeen, kun olin ajatellut, että en tuu saamaan hostperhettä varmaan vielä pitkään aikaan :D Lennän ilmeisesti 17.8 New Yorkista (siellä on ensin Exploriuksen parin päivän Soft landing camp) Albanyyn New Yorkin osavaltioon, josta on n. 1,5h ajomatka Pawletiin. 

Eli siis vaihtovuoteni tulen viettämään maalaismaisessa West Pawletissa, Vermontissa. Asukkaita siellä on noin 1400, eli ei ole Tervolaa isompi paikka :D Pawlet kuuluu Rutlandin piirikuntaan, johon kuuluu sen lisäksi 27 kaupunkia/kuntaa. Asukkaita Rutlandissa oli vuonna 2010 61,642. Lisäksi tulen asumaan ihan New Yorkin osavaltion rajalla.


Vermont taas on asukasluvultaan Yhdysvaltain toiseksi pienin osavaltio (625 741 asukasta) ja sen ilmasto on vaihteleva, lämpimin kuukausi on heinäkuu (keskimääräisesti ylin lämpötila +27 astetta) ja kylmin tammikuu (kylmimmillään -16 astetta.) Vermontin rajanaapureita ovat Massachusetts, New Hampshire, New York ja Kanadan Quebec. Vermont tunnetaan upeista vuorimaisemista, syysruskan värittämistä metsistä ja vaahterasiirapista. (+ Ben & Jerry's!!!)
Vermont kuuluu koillisessa olevaan New Englandin alueeseen, johon kuuluvat mm. osavaltiot Maine, Connecticut ja Rhode Island. Alueen suurin kaupunki ja liike-elämän keskus on Boston.
Isäntäperheeseeni kuuluu vanhemmat, 10-vuotias tyttö ja 2-vuotias poika sekä koira. 

Tuleva kouluni on Poultney High School. Koulu on pieni, n. 240 oppilasta ja siellä voi harrastaa pesäpalloa, softballia, koripalloa, cheerleadingia, jalkapalloa, socceria ja golfia. Koulun maskotti on Blue Devil ja värit ovat sininen ja kulta. Kouluun on matkaa n. 20 minuuttia ja se alkaa 26.8 ja loppuu 12.6.

4 kommenttia:

 1. Oi mukavan kuulonen paikka ja noin lähellä New Yorkia!
  Sulla on tosi kiva blogi, jään seuraileen :)
  http://www.annaaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Varmaan kiva lähteä tuonne! :) Myös itsellä suunnitteilla jossain vaiheessa ihan muuttaa Amerikkaan, mutta kivaa matkaa! (=

  VastaaPoista
 3. Blogisi on aivan mahtava! aivan upeaa lukemista ja odotan innolla lisää:3 toivota todella hyvää matkaa <3 T. salainen ihailijasi ;)

  VastaaPoista
 4. Ootan lisää postauksia sulta ja sitä että tulisit jo takasin! Hyvää matkaa sulle, pikkukatariina :3

  VastaaPoista