tiistai 26. elokuuta 2014

Hello world

Oon nyt ollut täällä kohta 2 viikkoa ja hyvin on mennyt :-D ymmärrän ihan hyvin mitä nää sanoo, mutta puhuminen on vaikeampaa ku ei vain osaa :D Käytiin viime viikolla mun koululla, joka vaikutti mukavalta ja sain lukujärjestykseni. Noi vihreät kohdat on siis tämän vuoden aineet ja muut seuraavan vuoden. Että mulla ois helpompaa, mulle ei laitettu yhtään matikkaa tms. Minusta tulee siis junior eli meen 11 luokalle ja koulu alkaa keskiviikkona.

Käytiin viikonloppuna myös Washington County Fairissa New Yorkissa, eli jonkulaisilla messuilla/markkinoilla :D Lisäks käytiin shoppailemassa Glens Fallsissa, joka sekin on n. 40 min päässä New Yorkin puolella, luulin sitäkin ihan naurettavaksi pikkupaikaksi, jossa ei oo mitään, mutta siellä on tyyliin kaikki kaupat mitä tarvitsen/haluan :D Koulua varten ostin t-paitoja, koska ne nyt on vaan imo paljon helpompia, kuin se, että alkaa miettii onko topin olkain tarpeeksi leveä tms :D ps. niillä messuilla oli myös söpö possujen juoksukilpailu<3

Sunnuntaina käytiin hostvanhempien kavereiden luona heidän uima-altaallaan ja harjattiin samalla niiden
hevonen :D Täällä on ollut nyt jotain 28°C lämmintä ja Suomessa totuin, että saan jo elokuussa alkaa käyttään paksumpia vaatteita, joten odotan jo syksyä, koska täällä on liian kuuma ;__:

Ihmiset ainakin täällä on tosi ystävällisiä, kyselee paljon ja kehuu. Oon tavannut tämänkin viikon aikana jo ihan älyttömästi ihmisiä täällä, tosin ketään minun luokkalaista en tiiä vielä :-)


Olen pahoillani, jos jotku lauseet on outoja, koska niiden muodostaminen on vähän hankalempaa ku oon jo tottunut englantiin silleen :D Eikä mulla nyt ole kauheasti kuvia tähän postaukseen :-)

Hello world, it's nice to meet you
I've been waiting for this moment to come my whole life
Hello world, the past is over
It's time for us to come together and make the future right

3 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa :3 piä hauskaa ja nauti
  <3

  VastaaPoista
 2. Mietitkö englanniksi vai suomeksi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin jo Suomessa osittain englanniksi, eli jotain sanoja englanniksi ja loput suomeksi :D

   Poista