keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kotona ollaan

Tulin siis kotiin jo sen parisen viikkoa sitten, 22.6 mutta en oo jaksanut enkä kerenny kirjoitella mitään, ku menin siitä suoraan sitten töihin. Oli kyllä tosi mahtava ja ihana tulla kotiin, juoksin heti Helsinki-Vantaalla ostamaan suomalaista karkkia ja sitten Oulussa heti Kotipizzaan syömään. On tää vain niin paljon parempi paikka olla.

Ennen lentoa Suomeen, meillä oli parin päivän mittainen leiri Washington D.C josta ite tykkäsin, todellakin yksi mun suosikkikaupungeista! Lisäksi noin viikko ennen mun lähtöä minun perhe Suomesta tuli käymään minun luona ja sitten mentiin Burlingtoniin, Vermontin isoimpaan kaupunkiin viikonlopuksi shoppailemaan jne, joka oli tosi kiva.

Vermontia mulla ei olekkaan mikään kauhea ikävä, ehkä eniten sitä lämpöä, ku täällä näyttää olevan niin kylmä :D:d kavereitaki on tietenki ikävä, mutta tosi moni niistä suunnittelee jo Suomeen tuloaki heti ko saa vaan tarpeeksi rahaa. Isäntäperheeni kanssa ei olla enää missään tekemisissä, enkä kyllä haluaisikaan. Hostäitini lähetti minulle reilu viikko lähdöstäni, viestin missä kertoo kuinka hän katuu ettei lähettänyt minua heti Suomeen ja toivottaa hyvää lellittyä loppuelämää ja sen jälkee hän estiki minut Facebookista :---D Meillä ei ikinä mennyt sen kanssa mitenkään erityisen hyvin, joten eipä kyllä haittaakaan. Mukava vain, että hän on nyt poissa elämästäni vihdoinkin.

Onhan se tosiaan vähän jännä tunne, että nyt on munkin vaihtovuosi ohi ja en voi enää kutsua itseäni vaihto-oppilaaksi. Kokemuksena vuosi oli kiva ja todellakin erilainen, joka opetti mulle paljon. Tuli siellä myös lihottua sen reilut 12 kiloa :D

Tuleville vaihtareille sanon, että ei kannata oikein odottaa mitään siltä vuodelta etukäteen, eikä kannata myöskään pettyä, jos se perhe tai asuinpaikka ei olekkaan mikään tosi mahtava. Mulla ainakin paras osa vuodesta oli juuri ne kaverit :) Ja ihan vain tiedoksi, että ei se USA ole tosiaankaan mikään wonderland :-D ehkä se saattaa näyttää siltä, kun käy jossain Floridassa lomalla sen pari viikkoa, mutta asuminen jenkeissä on ihan eri asia ja arki se on sielläkin.

En jaksa tähän postaukseen laittaa nyt erikoisemmin kuvia, ehkä joskus teen vielä postauksen johon kokoan kuvia koko vuodelta.
Badass Fi, laama, joka on nimetty minun parhaan kaverin Fifin mukaan. Mentiin viimeisellä viikolla kahdestaan ajelemaan ja käytiin sitten jossain lelukaupassa, ja Fifi sitten päätyi ostaan tuon laaman mulle muistoksi hänestä. Lisäksi käytiin sitten eläinkaupassa ostamassa koiran kaulapanta, koska pakkohan laamalla on panta olla :D Fifin kanssa tutustuttiin vasta lacrossen alettua, eli joskus huhtikuussa, mutta siitä lähtien oltiinki sitte koulussa yhdessä ainaku pysty ja varmaan yksi minun parhaimmista kavereista mitä mulla on ikinä ollut. Fifin 'hyvästeleminen' oli ehkä vaikeinta, mutta toivottavasti nähdään pian taas :-) 
Joku oli tän kirjoittanut koulun tietokoneluokan taululle, ja tota ei vissii sitte pyyhitty siitä ainakaan kahteen kuukauteen :D
Mentiin viimeisinä päivinä vaeltamaan Vermontissa.
Washington D.C!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti