lauantai 24. tammikuuta 2015

Florida & our trip to Indiana 2014

Tämä postaus tulee tosi myöhassa, koska käytiin näillä matkoilla 2014 marraskuussa, mutta haluan silti kirjoittaa niistä.

Käytiin siis Orlandossa, Floridassa sellanen 3 päivän reissu hostmomin ja 6-vuotiaan hostsiskoni kanssa, joka oli siis hänen synttärilahja :D Tietenkin käytiin Disneyworldissa ja Magic Kingdomissa, joka on siis yksi niistä teemapuistoista siellä. Disneyworld on ehdottomasti yksi paikoista, missä pitäis käydä ainaki kerran elämänsä aikana :D

Toinen matka oli pari viikkoa myöhemmin, kun mentiin mun hostdadin, 2 hostsiskon ja 2 hostveljen kanssa Indianaan viettämään Thanksgiving sukulaisten kanssa. Ajettiin Vermontista Kanadan kautta Michiganiin (uh Detroit on mahtava kaupunki, suosittelen käymään!!) ja siitä Indianaan. Indianassa oltiin viikko ja käytiin myos siellä katsomassa ECHL-jääkiekkopeli ja siitä ajettiin Ohion, Pennsylvanian ja New Yorkin kautta takaisin kotiin. Kummatkin matkat kesti autolla 16 tuntia. Thanksgiving ja ruoat oli niiin mahtavia ku vaan voi olla :D Kinkkua, kalkkunaa, perunoita, kurpitsapiirakkaa, brownieta, karpalopiirakkaa, omenapiirakkaa, erilaisia laatikkoruokia jne. 


1. Jee Minnie Mouse. 2. Meizi. 3. Hotellilta.

1. Swag hotel. 2. Orlando. 3. 1st visit yaay. 4. Maailman söpöin Stitch, joka oli ihan pakko ostaa.

1. Kun Starbucks osaa kirjoittaa nimeni. 2. Tacosalaatti. 3. Hotellilta. 4. Disneywooorld.

1. Magic Kingdom. 2. Electrical Parade. 3. Ihkuu. 4. Electrical Parade.

1. Indianassa oli vähän mahtavampi jääkiekkopeli. 2. Olin ihan innoissani Kanadassa, koska vihdoinkin joku iso kaupunki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti